profile
en

Къмпинг

Паркирането върху тревните площи е ЗАБРАНЕНО!

Къмпингът е HiTech ориентиран и е без рецепция. Нашият принцип е “Плащате само това, от което имате нужда” с детайлизирани цени.  Разполага с 50 бр. паркоместа от по 100м², от които 39 бр. за кемпери или каравани и 11 бр. за палатки. Може да изберете между три типа места за кемпери/каравани:
- стандартно място
- място с 25м² тента, ползващо общите санитарни помещения (5 от типа)
- място с 25м² тента, с индивидуална отопляема кабина с душ и тоалетна (4 от типа)

Всички места са водоснабдени с прясна вода (ВОДАТА НЕ Е ПИТЕЙНА), канализация и електричество-16А (заплаща се по консумирана ел. енергия). За осигуряване на лично пространство, всяко от местата е оградено с жив плет от лигуструм. Има новозасадени 45 бр. бързорастящи чинара, които след време ще хвърлят сянка над цялото паркомясто.

Местата за палатки са изцяло затревени, снабдени с прясна вода, канализация и електричество. Част от палатковите места имат паркомясто за автомобил до тях (A1, A2, C13, D13), а при избор на някое от останалите палаткови места, автомобилите се паркират на паркинга на мотела.

Глемпинг Алианс има и безплатен, високоскоростен интернет, достъпът до който е с персонално потребителско име и парола, които получавате още при резервацията си.

Към къмпинга има и детска площадка за деца до 10 години, а в периода 01.06 до 30.09 работи и нашата изкуствена река с плаж.    

Може да използвате свободно общите санитарни помещения - тоалетни и душове, перално помещение, помещение за миене на съдове, помещение за измиване на касети. Автомивка и къпалня за домашни любимци също са на ваше разположение, като те работят в периода 01.04 - 31.10.

Гостите на къмпинга могат да използват като допълнителна опция пералня, съдомиялна, автомат за миене и дезинфекция на касети, Party Gazebo. Също така на разположение са Спа център (ВРЕМЕННО НЕ РАБОТИ), Фитнес, Зала за игра, Магазин за хранителни стоки, Ресторант и Лоби бар, които се намират в мотелската част на комплекса. Може да ги заявите и доплатите при резервацията или в последствие като допълнителни услуги.

Притежателите на карти ADAC CampCard, CCI & Camping.bg card могат да се възползват от отстъпки от базовата цена за настаняване. При резервацията ще трябва да попълните данните на картата и отстъпката ще се начисли автоматично.

Вижте още:

ПРИ ИЗБОРА НА МЯСТО ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ПРЕЗ ЗИМНИЯ ПЕРИОД ОБЩОТО САНИТАРНО ПОМЕЩЕНИЕ Е ЗАЗИМЕНО И ЩЕ СЕ ПОЛЗВА БАНЯТА НА D8 ОТ ВСИЧКИ КЪМПИНГАРИ!

Схема

Легенда:

Свободен парцел
Зает парцел
Място за кемпер
Място за кемпер с тента
Място за палатка с паркомясто
Място за палатка
Индивидуална тоалетна

СписъкРазположение