profile
en

Къмпинг

Къмпингът е HiTech ориентиран и е без рецепция. Нашият принцип е “Плащате само това, от което имате нужда” с детайлизирани цени.  Разполага с 50 бр. паркоместа от по 100м², от които 39 бр. за кемпери или каравани и 11бр. за палатки. Може да изберете между три типа места за кемпери/ каравани:
- стандартно място
- място с 25м² тента, ползващо общите санитарни помещения (5 от типа)
- място с 25м² тента, с индивидуална отопляема кабина с душ и тоалетна (4 от типа)

Всички места са водоснабдени с прясна вода, канализация и електричество-16А (заплаща се по консумирана ел.енергия). За осигуряване на лично пространство, всяко от местата е оградено с жив плет от лигуструм. Има новозасадени 45 бр. бързорастящи чинара, които след време ще хвърлят сянка над цялото паркомясто.

Глемпинг Алианс има и безплатен, високоскоростен интернет, достъпът до който е с персонално потребителско име и парола, които получавате още при резервацията си.

Към къмпинга има и детска площадка за деца до 10 години, а в периода 01.05. до 30.09. работи и нашата изкуствена река с плаж.

Може да използвате свободно общите санитарни помещения - тоалетни и душове, перално помещение, помещение за миене на съдове, помещение за измиване на касети. Автомивка и къпалня за домашни любимци също са на ваше разположение, като те работят в периода 01.04. - 31.10.

Гостите на къмпинга могат да използват като допълнителна опция пералня, съдомиялна, автомат за миене и дезинфекция на касети, Party Gazebo. Също така на разположение са Спа център, Фитнес, Зала за игра, Магазин за хранителни стоки, Ресторант (за обедно меню) и Лоби бар, които се намират в мотелската част на комплекса. Може да ги заявите и доплатите при резервацията или в последствие като допълнителни услуги.


*Уважаеми гости, бихме искали да ви уведомим, че в близост до къмпинга се извършват довършителни строителни дейности. Предварително се извиняваме за причиненото неудобство!

Вижте още:

Схема

Легенда:

Свободен парцел
Зает парцел
Място за кемпер
Място за кемпер с тента
Място за палатка
Индивидуална тоалетна

Списък