profile
en

Мотел и стаи


Предимство на комплекса е, че можете да резервирате стая в мотела за вашите приятели или деца, които пътуват с вас. Мотелът е подходящ и за всички гости на град Пловдив, тъй като местоположението му е много удобно – в по-крайните тихи части на града, но на 8 минути разстояние от центъра при придвижване с личен или обществен транспорт. Изключително удобен е и за бизнес туризъм, като разполага с модерна конферентна зала.

Мотелът има 3 единични стаи, 36 двойни с тераса и 6 двустайни апартамента с тераса, както и охраняем паркинг за 45 коли и 1 автобус. Част от стаите са с гледка към Родопите.

Ресторантът предлага разнообразни опции за изхранване. Работи на обедно меню от понеделник до петък. Предлага супи, месни и постни ястия, десерти, салати. Актуално седмично меню може да видите тук.

Мотелът и ресторантът са категоризирани с 3*.

Към удобствата на мотела добавяме Спа центъра (допълнителна опция), който разполага вътрешно акватонично джакузи с 57 хидромасажни дюзи  (не работи), сауна  (допълнителна опция), парна-солна баня (допълнителна опция), студена стая с душ-ведро и ледена купа (не работи), релакс зона и масажно студио (допълнителна опция).

Гостите на мотела може да използват също фитнес, оборудван с велоаргометър, кростренажор, бягаща пътека, лежанка за вдигане на тежести.

За отмора на големите и забавление на децата, сме подготвили и Зала за игри с различни видове забавления. (допълнителна опция)

Конферентната зала е естествено осветена и оборудвана с високорезолюционна мултимедия. Може да настани 110 човека при подредба киносалон или по 70 и 25 човека в две зали.

Мотелът разполага и с мини маркет, както и с лоби бар.

Вижте още: