profile
en

Мотел и стаи

Предимство на комплекса е, че можете да резервирате стая в мотела за вашите приятели или деца, които пътуват с вас. Мотелът е подходящ и за всички гости на град Пловдив, тъй като местоположението му е много удобно – в по-крайните тихи части на града, но на 8 минути разстояние от центъра при придвижване с личен или обществен транспорт. Изключително удобен е и за бизнес туризъм, като разполага с модерна конферентна зала.

Мотелът има 3 единични стаи, 36 двойни с тераса и 6 двустайни апартамента с тераса, както и охраняем паркинг за 45 коли и 1 рейс. Ресторантът е на самообслужване с голям кулинарен избор - по менюто на деня, на порционирани студени/ топли ястия и десерти. (предстоящо откриване)

Мотелът и ресторантът са категоризирани с 3*.

Към удобствата на мотела добавяме Спа центъра (допълнителна опция с предварителна заявка 24 часа преди ползване), който разполага вътрешен акватоничен басейн с 57 хидромасажни дюзи, сауна (допълнителна опция), парна-солна баня (допълнителна опция), студена стая с душ-ведро и ледена купа, релакс зона и масажно студио (допълнителна опция). (предстоящо откриване)

За отмора на големите и забавление на децата, сме подготвили и Зала за игри с различни видове забавления. (допълнителна опция)

Конферентната зала е естествено осветена и оборудвана с високорезолюционна мултимедия. Може да настани 110 човека при подредба киносалон или по 70 и 25 човека в две зали.

Мотелът разполага и с магазин за плодове, зеленчуци, бакалски стоки и напитки, както и с лоби бар. (предстоящо откриване)

Вижте още: