profile
en

Помощ

СОТ ФИРМА ТЕРАЗИНИ

Целия комплекс е с видеонаблюдение 24/7 и при нужда, моля позвънете на телефон: +359 32 658 480


QR кодове

Достъпът до всички зони в Глемпинг Алианс се осъществява с QR код. След успешно направена резервация, ще получите на E-mail-а си, PDF файл със заявения брой QR кодове. Можете да използвате QR кодовете, както разпечатани на хартия, така и от екрана на мобилен телефон.

За успешно прочитане на QR код от четец в Глемпинг Алианс, първо доближете носителя (лист хартия с код или телефон) до четеца, за да активирате четеца - ще се включи осветлението на четеца. След това отдалечете носителя на около 10-15 сантиметра от четеца. Трябва да чуете кратък звуков сигнал и съответната бариера или врата ще се отвори/отключи.

Вратите в мотела разполагат със светлинна индикация: зелена при отключена врата, червена при заключена. Заключването на врата в мотела е възможно, само ако тя е затоворена. Отключването и заключването на вратите в мотела става чрез сканиране на QR код - всяко сканиране съответно отключва или заключва вратата в зависимост от това дали тя е заключена или отключна.
При настаняване на повече от 1 гост в стая, всеки получава персонален QR код. Ако единият Гост излезе от стаята и я заключи, след 15 секунди осветлението в стаята спира, защото отчита, че в нея няма никого. Гостът, който е останал в стаята, трябва да натисне бутон Lights, който се намира точно до вратата, и така ще може отново да ползва всички удобства на стаята.

Ако напускате стаята, моля уверете се, че сте я заключили!
Моля, не споделяйте и показвайте QR кодовете си, защото това е вашият ключ!

Асансьорът също се стартира с QR код, като всеки гост има достъп до етажа, на който е настанен, до ниво 0 (Рецепция) и до ниво -1 (при резервация за СПА центъра).

Масов градски транспорт

До Глемпинг Алианс лесно можете да стигнете чрез градски транспорт - автобусни линии 1, 20 и 27. Същите линии, можете да използвате и за стигнете от Глемпинг Алианс до централната част на Пловдив. Спирките се намират на бул. Коматевско шосе, пред паркинга на Глемпинг Алианс.
За най-голямо удобство, слезте на спирка "Срещу хотел Тримонциум". От тук вече навлизате на пешеходната главна улица на Пловдив, а от там имате достъп до по-голямата част от забележителностите на града,Капана, както и до Стария град. Спирката пред Глемпинга е "Коматевско шосе". Билети се закупуват от контрольори в самия автобус и са на цена 1 лв.

Можете да използвате следните сайтове за подробна информация и разписание:
moovitapp.com/index/bg/
http://transport.plovdiv.bg/
http://www.masov-gt.com/

Защо да посетим Пловдив?

  • Твърди се, че е най-старият постоянно обитаван град в Европа, а също и един от най-старите градове в света. Пловдив е съвременник на древна Троя и Микена, все още стои гордо на 7-те си хълма по подобие на Рим.
  • Богатото културно наследство, натрупано в продължение на 8 хилядолетия, като Римския стадион в сърцето на града, Античният театър - един от най-добре запазените в света, Римски мозайки в малката базилика и стария град на Пловдив със своите разкошни къщи от дървени рамки в български възрожденски стил от 18 и 19 век
  • Топли и гостоприемни хора. Контактът с местните жители, със сигурност ще ви потопи в страхотната, безгрижна атмосфера на Пловдив, радвайки се на националната ни кухня с екологични плодове и зеленчуци от ненаторявана почва. Вината от тероара на Пловдивския регион от българския сорт Мавруд, са със световно признати качества.
Актуална информация за събитията в града, както и за забележителностите, може да намерите тук.