profile
en

ОБЩИ УСЛОВИЯ И ПРАВИЛА ЗА ВЪТРЕШНИЯ РЕД НА МОТЕЛ АЛИАНС 3*

При онлайн резервацията се запознавате с Общите условия и Правилника за Вътрешния Ред и трябва да дадете своето съгласие, за да продължите с резервацията. Титулярите и техните гости се задължават да спазват неговите разпоредби. За всяко неспазване или увреждане на собственост на мотела или на друг гост на глемпинга, се дължи парично обезщетение според установените щети. 

Глемпинг „Алианс“ си запазва правото да променя и допълва общите условия и правилника за вътрешния ред. 

I.РЕЦЕПЦИЯ
Глемпинг Алианс е HiTech ориентиран и е без рецепция. Резервацията става директно на www.glamping-alliance.com . Цените са детайлно разбити, за да може да изберете и заплатите само това, което ще ползвате. При резервацията може да изберете както типа настаняване, така и всички допълнителни опции, които комплексът предлага. Допълнителните опции можете да добавите и на по-късен етап през профила, който се създава при самата резервация. Заплащането става с карта през сайта.

II. ДОСТЪП
След завършване на регистрацията, ще получите QR код за достъп до всички предплатени зони. Той е персонален и може да се ползва както на мобилно устройство, така и на хартиен носител. 

 1. Вратите в мотела, разполагат със светлинна индикация: зелена при отключена врата, червена при заключена. Заключването на врата в мотела е възможно, само ако тя е затворена. Отключването и заключването на вратите в мотела става чрез сканиране на QR код - всяко сканиране съответно отключва или заключва вратата в зависимост от това дали тя е заключена или отключена.
 2. При настаняване на повече от 1 гост в стая, всеки получава персонален QR код. Ако единият Гост излезе от стаята и я заключи, след 15 секунди осветлението в стаята спира, защото отчита, че в нея няма никого. Гостът, който е останал в стаята, трябва да натисне бутон Lights, който се намира точно до вратата, и така ще може отново да ползва всички удобства на стаята.
 3. Ако напускате стаята, моля уверете се, че сте я заключили! Глемпингът не носи отговорност при забравени, изгубени, откраднати или оставени без надзор вещи при отключена стая!
 4. Моля, не споделяйте и показвайте QR кодовете си, защото това е вашият ключ!

III. ЦЕНИ
Цените от приложения ценоразпис включват:
 • безплатен охраняем паркинг 45 места за гости на мотела
 • високоскоростен WI-FI с персонално потребителско име и парола, които получавате заедно с QR кода за достъп
 •  фитнес
 • плаж с шезлонги и чадъри
В посочените цени НЕ е включено:
 • изхранване
 • Достъп до Спа център, Масажи и процедури
 • Достъп до Стая за игри

IV. АНУЛАЦИИ
При анулация на резервацията ви до 7 дни преди датата на настаняване, Глемпингът ще възстанови 80% от предплатената сума.